Ik wil een intakeles !

InformationTwijfel je of autorijden iets voor jou is of heb je geen idee bij wie je wilt gaan lessen? Rijschool Amigo geeft jou de kans om deze twijfels weg te nemen!

Meld je aan en maak gebruik van deze kans!

  Je eerste (proef)rijles

  carEen proefles is bij Rijschool Amigo maar ook geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen!

  Iedereen die 16,5 jaar of ouder is mag zich aanmelden voor de proefles. De proefles is een eerste rijles van 60 minuten met een korte nabespreking waarbij ik een advies geef over het benodigde aantal praktijklesuren.

  Tijdens de intakeles kan goed worden bekeken hoeveel uren rijles je ongeveer nodig hebt om een goede kans van slagen voor je examen te hebben.

  Mag ik meteen zelf rijden?

  questionmarkTijdens de eerste les mag je direct zelf rijden en kijk ik vervolgens hoe je rijd, maar ook naar je gedrag in verschillende situaties.

  Autorijden is helemaal nieuw voor mij

  chainGeen probleem! Wanneer autorijden helemaal nieuw voor je is, moet je de proefles zien als een eerste rijles waarin je de basis leert van het sturen, wegrijden, gas geven, schakellen, remmen enzovoort.

  Zijn er nog andere dingen die ik moet weten?

  questionmarkjeHet is belangrijk dat je plezier hebt en houdt in het autorijden. Alleen dan leer je vlot en gemakkelijk. In de proefles leren we elkaar ook alvast een beetje kennen. Het is belangrijk dat het klikt tussen jou en mij, want als je een volledige opleiding bij mij gaat doen zitten we tenslotte heel wat uurtjes één op één met elkaar in de auto.

  Mocht je op een of andere manier niet lekker in je vel zitten hoor ik dat graag van je! Dat jij met plezier naar je rijlessen gaat is voor mij vanaf het eerste moment een belangrijk punt.