Wie is Amigo?

icon who am iIk ben een rij-instructeur met 22 jaar ervaring. Rijles krijg je altijd van mij! Goedkoop én goed. Leren rijden met een goede sfeer werkt! Ruim 60% slaagt direct. Dat kunnen er weinig zeggen.

Bekijk de reviews van de geslaagden onder de website zodat het voor jou nog duidelijker wordt!

Als rijinstructeur ben ik, naast het instructie geven, vooral geïnteresseerd in de mensen aan wie ik autorijles geef. Ik ben enorm gedreven door mensen en hoe zij zich gedragen, vooral wanneer het spannend wordt. Vanuit mijn eigen leven ken ik de gedragsproblematiek die te maken heeft met faalangst. Als ik dat, een slecht zelfbeeld of een laag zelfvertrouwen constateer bij mijn leerling, dan wil ik dat graag verbeteren.

Praktijk en doelgerichte rijlessen zodat je Niet met verrassingen komt te staan op jouw praktijkexamen!!!

Rijles geven wij ook in het Engels

In welke auto ga ik lessen?

welkeautoJe krijgt rijles in een zeer veilige en uitermate geschikte Volkswagen Polo. Deze auto beschikt over alle mogelijke actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen, en is bovendien erg makkelijk in zijn bediening.

Ook het comfort is natuurlijk belangrijk. Het stuur en de stoel zijn verstelbaar op je eigen hoogte en diepte en de temperatuur wordt geregeld door de airco.

Tijdens het CBR praktijk examen rijdt je in dezelfde auto waar je in gelesd hebt  zodat je tijdens het afrijden niet voor verrassingen komt te staan.

Waar is de examenlocatie?

welkeautoNatuurlijk willen wij jou goed voorbereiden op je examen. Daarom zullen de lessen ook afgestemd zijn op de omgeving waar je gaat afrijden. De examenlocaties zijn Utrecht, Tiel en Schelluinen (Gorinchem)

Welke kwaliteit kan ik verwachten?

qualitiesWij vinden dat een goede rijopleiding de basis is voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je verantwoord leert autorijden. We staan er garant voor dat je les krijgt van een instructeur die zijn vak verstaat en die zorgt dat je op je gemak voelt.

Ons streven is natuurlijk dat je in één keer voor het rijbewijs slaagt.

Waar wij ook voor staan is dat je lestijd optimaal benut wordt. Dit betekent dat 60 minuten betalen ook 60 minuten rijden is. Niet meer en niet minder!

Wat is het slagingspercentage?

PassedEen goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en niet dat je `even` het rijbewijs haalt. Rijschool Amigo heeft een slagingspercentage van 60-80%. Dit betekent dat de rij-instructeur jou goed op niveau brengt zodat jij ook in 1 keer gaat slagen![/wrap per]

Ik ben enthousiast – Ik wil een intake les!

InformationTwijfel je of autorijden iets voor jou is of heb je geen idee bij wie je wilt gaan lessen? Rijschool Amigo geeft jou de kans om deze twijfels weg te nemen!

Meld je aan en maak gebruik van deze kans!