Wat vinden anderen van Rijschool Amigo?

Bij Rijschool Amigo zijn we benieuwd hoe jij je rijlessen hebt ervaren. Laat je mening hieronder achter zodat wij onze volgende lessen nog leuker kunnen maken en kunnen verbeteren. Het invullen van het formulier kost nog geen minuut en kan op je smartphone, tablet of PC.

Klik hier om uw ervaring te delen


Deel uw ervaring
* Required Field

Top rijinstructeur! Altijd gezellig en geeft goede tips! Heeft geduld waar het moet, maar vastberaden door te zetten tot je slaagt.Thanks Mo!

Mar 22, 2023 by Anonymous
Naam: Liset • 
Onderwerp: Geslaagd 

Top rijinstructeur! Altijd gezellig en geeft goede tips! Heeft geduld waar het moet, maar vastberaden door te zetten tot je slaagt.
Thanks Mo!


Top samenwerking top instructeur geweldige hulp goede uitleg! Heb er hard aan moeten trekken maar het is me gelukt dankzij Mo. Een geweldige kerel

Mar 14, 2023 by Anonymous
Naam: Justin • 
Onderwerp: Geslaagd 

Top samenwerking top instructeur geweldige hulp goede uitleg!
Heb er hard aan moeten trekken maar het is me gelukt dankzij Mo.
Een geweldige kerel en instructeur. Veel geleerd van hem en geslaagd. Is zeker een aanrader vooer iedereen die zijn rijbewijs wilt halen. Thx Mo


Op aanraden van een vriend ben ik bij Mo gaan rijden. Vanaf de eerste les is Mo altijd vastberaden geweest om me te laten slagen en nam hij geen blad

Jan 23, 2023 by Anonymous
Naam: Aaron • 
Onderwerp: Geslaagd 

Op aanraden van een vriend ben ik bij Mo gaan rijden. Vanaf de eerste les is Mo altijd vastberaden geweest om me te laten slagen en nam hij geen blad voor de mond wanneer ik een fout maakte, groot of klein. Mo heeft echt het beste in mij naar boven gehaald, en dankzij hem ben ik vandaag in 1 keer geslaagd.
Mo, echt enorm bedankt voor alle lessen. De uren samen waren niet alleen leerzaam, maar ook enorm gezellig. Ik zou iedereen aanraden om ook bij rijschool Amigo te gaan lessen!


In 1x geslaagd, goede rijlessen ziet goed de fouten en geeft die altijd aan. Ik was goed voorbereid op het examen en is daardoor goed gegaan. Dankjewe

Jan 03, 2023 by Anonymous
Naam: Arjen  • 
Onderwerp: Rijlessen  

In 1x geslaagd, goede rijlessen ziet goed de fouten en geeft die altijd aan. Ik was goed voorbereid op het examen en is daardoor goed gegaan. Dankjewel Mo voor de lessen.


In 1x geslaagd. Geeft rijles als de beste. Van het begin tot het einde zorgt hij ervoor dat je het maximale uit je rijlessen haalt en er zo min mogeli

Dec 15, 2022 by Anonymous
Naam: Samuël  • 
Onderwerp: Geslaagd 

In 1x geslaagd. Geeft rijles als de beste. Van het begin tot het einde zorgt hij ervoor dat je het maximale uit je rijlessen haalt en er zo min mogelijk nodig hebt. Een betere rijinstructeur als Mo ga je niet krijgen.
Mo bedankt voor alles!


Rijschool Amigo , USA 5.0 5.0 74 74 Ik had een zeer goeie ervaring bij Mo, dankzij zijn geduld en effectieve lessen ben ik in één keer voor mijn rijexamen geslaagd. Danjewel Mo!