Wat vinden anderen van Rijschool Amigo?

Bij Rijschool Amigo zijn we benieuwd hoe jij je rijlessen hebt ervaren. Laat je mening hieronder achter zodat wij onze volgende lessen nog leuker kunnen maken en kunnen verbeteren. Het invullen van het formulier kost nog geen minuut en kan op je smartphone, tablet of PC.

Klik hier om uw ervaring te delen


Deel uw ervaring
* Required Field

Elke les was leuker dan de vorige met Mo! Je leert erg gemakkelijk en hij leert je alles stap voor stap. Beter kan je het niet hebben ! Daardoor b

Jul 14, 2016 by Anonymous
Naam: Koen van der Zwan • 
Onderwerp: Top rijschool! 

Elke les was leuker dan de vorige met Mo! Je leert erg gemakkelijk en hij leert je alles stap voor stap. Beter kan je het niet hebben !

Daardoor ben ik ook in 1x geslaagd door de hulp van Mo!
Dankjewel chef!


Het fijne aan rijlessen bij Mo is dat hij alles duidelijk uitlegt én ook nog opschrijft in een schrift om het later terug te lezen als je dat wilt. O

Feb 08, 2016 by Anonymous
Naam: Erik • 
Onderwerp: Geslaagd 

Het fijne aan rijlessen bij Mo is dat hij alles duidelijk uitlegt én ook nog opschrijft in een schrift om het later terug te lezen als je dat wilt. Ook kan je zo vaak als je wilt een oefening opnieuw doen.

Bedankt Mo!


Na een eerste poging te wagen voor het examen (helaas gezakt door de zenuwen), heb ik vandaag mijn examen gehaald! Gelukkig kon Mo nog snel een datu

Nov 23, 2015 by Anonymous
Naam: Melissa • 
Onderwerp: Bedankt Mo! 

Na een eerste poging te wagen voor het examen (helaas gezakt door de zenuwen), heb ik vandaag mijn examen gehaald!
Gelukkig kon Mo nog snel een datum voor mij vinden na 20 oktober, ik was er namelijk wel klaar voor maar 1 stom foutje doet je de das om.
Tweede keer was het dus raak, ik kijk terug op hele gezellige lessen. Ook is heel fijn dat hij zegt waar het op staat. Zo ben je niet doelloos aan het rondrijden, maar aan het leren autorijden.

Bedankt Mo!


Dankzij Mo ben ik vorige week dinsdag in 1 keer geslaagd.Het was altijd gezellig bij Mo in de auto maar was serieus wanneer het moest.Hij legt dui

Oct 27, 2015 by Anonymous
Naam: Simon • 
Onderwerp: Geslaagd 

Dankzij Mo ben ik vorige week dinsdag in 1 keer geslaagd.
Het was altijd gezellig bij Mo in de auto maar was serieus wanneer het moest.
Hij legt duidelijk uit wat de regels van het CBR zijn en waar je aan moet voldoen om het te halen. Wanneer je iets fout doet zegt hij dit gelijk zodat je het de volgende keer niet weer de zelfde fout maakt.

Mo bedankt!


Al gelijk vanaf het begin merkte ik hoe effectief de lessen van Mo waren. Nooit leerde ik zoveel in een les als bij Mo. Wat ik fijn vind aan Mo is da

Oct 20, 2015 by Anonymous
Naam: Vincent • 
Onderwerp: Top instructeur! 

Al gelijk vanaf het begin merkte ik hoe effectief de lessen van Mo waren. Nooit leerde ik zoveel in een les als bij Mo. Wat ik fijn vind aan Mo is dat hij duidelijk uit kan leggen waarom je iets fout hebt gedaan en hoe je dit kunt verbeteren, hierdoor leer je snel en effectief van je fouten. Mo is een geduldige instructeur en kent de regels van het CBR zeer goed. Dus doe wat hij je leert en je slaagt direct!

Ook ik ben dankzij Mo in één keer geslaagd!


Rijschool Amigo , USA 5.0 5.0 77 77 In een keer geslaagd dankzij Mo, met zeer effectieve en gezellige lessen natuurlijk. Top instructeur en zeker een aanrader!