Wat vinden anderen van Rijschool Amigo?

Bij Rijschool Amigo zijn we benieuwd hoe jij je rijlessen hebt ervaren. Laat je mening hieronder achter zodat wij onze volgende lessen nog leuker kunnen maken en kunnen verbeteren. Het invullen van het formulier kost nog geen minuut en kan op je smartphone, tablet of PC.

Klik hier om uw ervaring te delen


Deel uw ervaring
* Required Field

Ik had een zeer goeie ervaring bij Mo, dankzij zijn geduld en effectieve lessen ben ik in één keer voor mijn rijexamen geslaagd. Danjewel Mo!

Oct 18, 2023 by Anonymous
Naam: David Linschoten • 
Onderwerp: Geslaagd 

Ik had een zeer goeie ervaring bij Mo, dankzij zijn geduld en effectieve lessen ben ik in één keer voor mijn rijexamen geslaagd. Danjewel Mo!


eerste keer gezakt toen doorgewezen naar Mo, na de eerste rijles met Mo wist ik dat ik ging slagen. Wijst je op je fouten dat je het vervolgens zeker

Sep 11, 2023 by Anonymous
Naam: Mitchell Pompe • 
Onderwerp: Geslaagd natuurlijk bij Mo 

eerste keer gezakt toen doorgewezen naar Mo, na de eerste rijles met Mo wist ik dat ik ging slagen. Wijst je op je fouten dat je het vervolgens zeker niet meer doet dat kan ik je garanderen. Hele fijne sfeer en een instructeur die je laat slagen! dankje mo ga bij hem mensen je gaat halennn!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Top instructeur! Wijst je goed op je fouten zodat je er wat van leert en de fout niet nog een keer maakt. En ook vooral gezellig en leuk om mee te pra

Sep 04, 2023 by Anonymous
Naam: Sven Oskam  • 
Onderwerp: Top instructeur!! 

Top instructeur! Wijst je goed op je fouten zodat je er wat van leert en de fout niet nog een keer maakt. En ook vooral gezellig en leuk om mee te praten. Zou hem iedereen aanraden. Bedankt Mo!


In 1x geslaagd dankzij Mo. Rustige, duidelijke instructeur met veel ervaring die je niet alleen klaarstoomt voor je examen, maar waarmee ik ook altijd

Apr 24, 2023 by Anonymous
Naam: Thamar • 
Onderwerp: Rijlessen 

In 1x geslaagd dankzij Mo. Rustige, duidelijke instructeur met veel ervaring die je niet alleen klaarstoomt voor je examen, maar waarmee ik ook altijd een gezellige tijd in de auto heb gehad. Bedankt Mo !


Top instructeur!! Ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, Mo geeft de juiste tips en mocht er iets nog niet goed gaan dan gaan we dat vaak oefen e

Apr 01, 2023 by Anonymous
Naam: Rob van Gelderen • 
Onderwerp: Top instructeur  

Top instructeur!! Ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, Mo geeft de juiste tips en mocht er iets nog niet goed gaan dan gaan we dat vaak oefen en tot het goed gaat. Kortom ik heb een leuke tijd in de auto gehad!! Mo bedankt!!


Rijschool Amigo , USA 5.0 5.0 74 74 Ik had een zeer goeie ervaring bij Mo, dankzij zijn geduld en effectieve lessen ben ik in één keer voor mijn rijexamen geslaagd. Danjewel Mo!
Page:
123»