Wat vinden anderen van Rijschool Amigo?

Bij Rijschool Amigo zijn we benieuwd hoe jij je rijlessen hebt ervaren. Laat je mening hieronder achter zodat wij onze volgende lessen nog leuker kunnen maken en kunnen verbeteren. Het invullen van het formulier kost nog geen minuut en kan op je smartphone, tablet of PC.

Klik hier om uw ervaring te delen


Deel uw ervaring
* Verplicht veld

Van de zomer bij rijschool Amigo gekomen! Echt weet niet hoe ik het moet zeggen, maar Mo (de rij-instructeur) geeft echt met liefde uit zijn hart de r

Dec 03, 2020 by Anonymous
Naam: Ayoub el Allati • 
Onderwerp: Rijbewijs 

Van de zomer bij rijschool Amigo gekomen! Echt weet niet hoe ik het moet zeggen, maar Mo (de rij-instructeur) geeft echt met liefde uit zijn hart de rijlessen! TOP RIJSCHOOL

Ps: in 1x geslaagd!!!!!


Van de zomer kreeg ik een belletje van Mo dat ik kon beginnen met rijden. Ik had mn theorie al gehaald en kon gelijk aan de slag. Mo heeft me in een k

Nov 16, 2020 by Anonymous
Naam: Merijn losekoot • 
Onderwerp: Rijlessen van Mo 

Van de zomer kreeg ik een belletje van Mo dat ik kon beginnen met rijden. Ik had mn theorie al gehaald en kon gelijk aan de slag. Mo heeft me in een korte tijd helemaal klaargestoomd voor mijn examen, niet zonder moeite want het ging niet altijd even best van mijn kant maar Mo zijn rijlessen hebben zijn vruchten afgeworpen en ben in 1x geslaagd. Mo super erg bedankt voor de goede en leerzame lessen en ik kan iedereen aanraden te gaan rijden bij rijschool amigo!!


Ik kwam bij mo nadat ik bij een andere rijschool veel tijd en geld maar vooral zelfvertrouwen was verloren. Nu ben ik in 1x (nadat ik bij mo kwam) ges

Nov 04, 2020 by Anonymous
Naam: Thirza • 
Onderwerp: Redder in nood 

Ik kwam bij mo nadat ik bij een andere rijschool veel tijd en geld maar vooral zelfvertrouwen was verloren. Nu ben ik in 1x (nadat ik bij mo kwam) geslaagd en ik had het niet zonder hem gekund. Ik ben zeker niet de makkelijkste leerling geweest maar hij was altijd geduldig, aardig en begripvol. Dankjewel mo! Jij bent een uit duizenden.
Ik kan iedereen aanraden om bij hem te gaan rijden.


Vandaag ben ik in 1x geslaagd!! Door de fantastische verzorgde lessen van Mo! Zonder hem had ik dit niet gekund! Nu kan ik veilig en zelfstandig de we

Sep 03, 2020 by Anonymous
Naam: Jazz • 
Onderwerp: 1x geslaagd 

Vandaag ben ik in 1x geslaagd!! Door de fantastische verzorgde lessen van Mo! Zonder hem had ik dit niet gekund! Nu kan ik veilig en zelfstandig de weg op ūüėČ


In één keer geslaagd! In het begin had ik nog veel te leren, maar mo heeft alles heel duidelijk en geduldig uitgelegd waardoor de lessen vlot verlie

Sep 02, 2020 by Anonymous
Naam: Josephine • 
Onderwerp: In 1x geslaagd! 

In één keer geslaagd! In het begin had ik nog veel te leren, maar mo heeft alles heel duidelijk en geduldig uitgelegd waardoor de lessen vlot verliepen en ik snel leerde. Bovendien was er altijd een gezellige sfeer tijdens de lessen waardoor ik mij altijd op mijn gemak heb gevoeld. Ik zou iedereen rijschool amigo aanraden!


Rijschool Amigo , USA 5.0 5.0 42 42 Van de zomer bij rijschool Amigo gekomen! Echt weet niet hoe ik het moet zeggen, maar Mo (de rij-instructeur) geeft echt met liefde uit zijn hart de rijlessen! TOP RIJSCHOOLPs:
Pagina:
123»